Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Cases en Projecten

Sanoma Internet

Sanoma Magazines Belgium is één van de grootste uitgeverijen in België. Humo, Flair en LIbelle zijn enkele van de bekendste van...

Lees de volledige case

Sales Summer School - Voor als je niet zo dol bent op verkopen ...

gepost op 26/04/2017 in categorie Nieuws

Word je al een beetje ongemakkelijk bij het idee dat je mensen moet bellen voor een afspraak? Krijg je het maar niet over je hart om iemand een bestelbon te laten tekenen? Dan ben jij de geknipte leerling voor de Sales Summer School op donderdag 22 juni in Brugge. Of misschien heb je wel een collega die klaar is voor een dagje op de schoolbanken.

De dag start met de zoektocht naar je persoonlijke verkoopstijl. Je kijkt naar je eigen gedrag, maar ook naar dat van je potentiële klant. We besteden uiteraard aandacht aan de emotionele en menselijke kant van het verkopen, de “soft skills”. Maar we kijken ook naar je discipline en doorzettingsvermogen in het zoeken naar nieuwe klanten en in het binnenhalen van een contract.

Na de lunch, gaan we aan de slag met de “hard skills”, de techniek van het verkopen. Je leert o.a. hoe je een goed verkoopgesprek opbouwt, hoe je met tegenargumenten en afwijzing omgaat en hoe je duurzame klantenrelaties opbouwt. Uiteraard hebben we het ook over onderhandelen. En je ontdekt zelfs lichaamstaal waarvan je de impact nog niet kent.

De Sales Summer School is een compacte verkoopsopleiding van één dag die zelfs de grootste scepticus aan het verkopen krijgt. De reacties van de deelnemers aan vorige sessies waren unaniem positief. 

"Voor mij was het een zeer geslaagde dag. Zeker omdat ik nu reeds een aantal antwoorden heb op punten waar ik mee worstelde."

"De gierende zenuwen en het ongemak hebben snel plaats gemaakt voor wild enthousiasme en honger naar meer."

"Ik vond het zeer interessant en inspirerend."

"Bedankt voor de fijne en leerrijke dag. Het was een hele opluchting om te horen dat je een grote hond mag zijn in plaats van een kleine in verkoop. En vooral jezelf blijven."

"Ondertussen heb ik je tips al kunnen toepassen."

"Het was voor mij bijzonder interessant vandaag. Ik heb echt een aantal tips & tricks opgestoken."

“Het is de beste en plezantste voorstelling over verkopen die ik in mijn lange carrière meegemaakt heb."

“Andy geeft op een natuurlijke en ongedwongen stijl aan waar de ziel van de verkoop ligt. Met zeer leuke anekdotes en herkenbare situatieschetsen flitst de dag voorbij. Het was voor mij de beste en grappigste salespresentatie van de laatste jaren.”

 “Inspirerend wat ik daarstraks heb gehoord ! Met een afwachtende houding zat ik te wachten op wat u zou vertellen. Met heel veel "goesting" heb ik de zaal verlaten.”

“Je hebt ons verrast met tips & tricks. Je hebt ons geprovoceerd en doen nadenken over h oe we onszelf en ons bedrijf positioneren.” 


Je maakt op één dag kennis met de essentie van verkopen.

  • Je leert tips & tricks die je meteen kan gebruiken.
  • Je ontdekt de verkoopstijl die het best bij je past.
  • Je krijgt concrete tips voor jouw eigen bedrijf of sector.
  • Je leert iets over honden en goesting.

En dat van die honden heeft meer met verkopen te maken dan je op het eerste zicht zou vermoeden. Ik zou er ook nog kunnen aan toevoegen dat je die dag héél lekker zal eten, dat er geen files zijn én dat je kennis zal maken met een 20 tal fijne mensen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, betaal jij voor dit hele verhaal maar 750,- euro.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar andy.vlaeminck@soulforsale.be.