Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Cases en Projecten

Grando keukens

In meer dan 50 showrooms in Nederland en België, staat een team van professionele adviseurs klaar om de keuken van je dromen voor je te...

Lees de volledige case

Soul & Pepper

gepost op 24/08/2012 in categorie Nieuws

Ze zijn uiterst zeldzaam, die momenten waarop je iemand tegenkomt waarmee je onmiddellijk en helemaal op dezelfde golflengte zit. Maar toen ik enkele maanden geleden voor het eerst met Victor van Veelen van Pepperminds rond de tafel zat, bleek al heel snel dat we dezelfde passie delen voor verkopen, voor mensen en voor het doorgeven van het “heilige vuur”.

Er volgden nog heel wat gesprekken. Ook met de rest van het management team in Nederland. En voor ik het goed en wel besefte, ging ik helemaal overstag voor hun unieke manier van werken en hun waarden. Hun "Nederlandse" enthousiasme was niet alleen besmettelijk. Het voelde aan als thuis komen. Ik was een beetje vergeten hoe heerlijk het was om in Amsterdam te werken en hoe goed ik daar functioneerde.

Maar om een lang verhaal kort te maken, vanaf 1 oktober neem ik de fakkel over van Victor en word ik country director van Pepperminds België. Geen makkelijke opdracht. Want hij zette de afgelopen jaren een heel sterke organisatie neer en hij bouwde een uitzonderlijk team uit. Elke dag opnieuw slagen ze er in om ruim 100 studenten te enthousiasmeren en te tonen hoe leuk het wel is om te verkopen. Het wordt een spannend maar heerlijk avontuur, samen met een team dat bulkt van de “goesting”. Of commerciële peper, zoals ze dat zelf noemen in Nederland.

Pepperminds is een face2face marketingbureau met kantoren in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Sinds 2010 is Pepperminds ook actief in België. De eerste vestiging is in Antwerpen. Maar binnenkort openen we ook in Gent. Soul for Sale blijft ook actief, maar dan op een lager pitje. Ik blijf nog enkele bedrijven adviseren in hun commerciële strategie. En ik zal ongetwijfeld ook nog opduiken als spreker op congressen en seminars.