Getuigenissen van klanten

Van onze eerste ervaring met de coaching door Andy Vlaeminck hebben we bij Van Hees een positieve indruk overgehouden.

Mark Cardon, Algemeen Directeur - Van Hees Benelux


Meer getuigenissen

Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Sales Management

Samenwerken met een tijdelijke sales manager is dikwijls een ideale oplossing, in afwachting van de witte raaf die het sales team permanent gaat leiden. Maar er zijn ook nog andere voordelen.

Sales draait voor een groot stuk om energie. En het is bijna onmogelijk om die energie op een constant hoog peil te behouden. En zelfs als dat zou lukken, riskeer je mensen op te branden en af te stompen. Daarom is het goed om voor (her)lanceringen, acties en tijdelijke projecten wat extra stootkracht in huis te halen.

In een boom klimmen is soms de beste manier om de weg uit het bos te vinden. Afstand is een groot voordeel als bv. een sales organisatie naar een hogere versnelling moet schakelen. Omdat er geen persoonlijke betrokkenheid is bij het sales team krijg je een meer objectieve analyse en een meer daadkrachtig  actieplan.

Het warm water opnieuw uitvinden is een pak lastiger dan kijken hoe iemand anders het water verwarmt en die techniek dan gebruiken. Een externe sales manager die voor verschillende bedrijven in verschillende branches werkt, injecteert ervaring, kennis, nieuwe technieken en frisse  invalshoeken in je bedrijf.

Sales, marketing, reclame … Het lijken totaal verschillende werelden met elk hun eigen taal en wetmatigheden. Je zou bijna vergeten dat ze eigenlijk perfect op elkaar kunnen aansluiten en samen tot verbluffende resultaten leiden. Daarom is het goed om met iemand aan tafel te zitten die de verschillende werelden en hun bewoners kent en de talen spreekt.

Gerelateerde cases