Getuigenissen van klanten

Meer dan zijn euro’s waard om je sales aanpak en organisatie eens goed onder de loep te nemen, te verbeteren of te fine tunen!

Serge Roofthooft, Managing Director - Clear Finance

Meer getuigenissen

Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Sales Strategie

Strategie is kiezen. Kiezen voor een aanpak en die consequent doortrekken. Je moet uiteraard rekening houden met de klanten. De bestaande, maar ook de toekomstige. Je mag ook niet blind zijn voor de markt en voor de concurrenten. Maar je moet vooral ook goed nadenken over  de persoonlijkheid en de positie van je product en je bedrijf, over de mogelijkheden en beperkingen van je mensen.

Geef je kortingen ? Ga je dumpen ? Ga je voor volume ? Wil je een goede zakelijke relatie met je klanten ? Of wil je dat ze van je houden ? Sluip je undercover de markt binnen ? Of kom je binnen met  grote trom ? De manier waarop je als bedrijf sales invult, kan de perfecte manier zijn om je te onderscheiden van de concurrentie.  Cruciaal in een markt waar bedrijven en producten steeds meer op elkaar lijken.

Verkopers kunnen dat onderscheid maken. Want zij zijn de laatste schakel in de dialoog met de klant. Een goeie strategie houdt rekening met de tijd, de plaats, de sfeer en vooral de mensen die deel uitmaken van het sales proces.