Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Cases en Projecten

Sanoma Retail

Het verkooppunt - de traditionele krantenwinkel en nieuwe kanalen - speelt nog steeds een cruciale rol in het verkopen van magazines. Het team dat...

Lees de volledige case

Over Soul for Sale

Je zou bijna gaan denken dat verkopen vies is. Probeer maar eens een vacature te vinden met het woord “sales”. Copywriters hebben een hele kluif aan het voortdurend bedenken van omfloerste alternatieven. Want verkopers hebben niet meteen de beste reputatie. En dat is jammer. Want goed verkopen is een hele kunst. En een goeie verkoper, dat vinden de klanten leuk.

Je bent als verkoper op je best als je eerlijk bent. Eerlijk tegenover je eigen persoonlijkheid, je eigen temperament en je ambities. Want alleen dan kan je je  persoonlijke stempel drukken en het verschil maken. Maar ook eerlijk tegenover je klant. Want alleen dan kan je relaties op lange termijn uitbouwen.

Soul for Sale toont hoe dat kan met sales training en sales coaching op maat. Geen voorgekauwde technieken en strakke scenario’s. En samen schrijven we een sales strategie die het verschil maakt. Maar die strategie moet natuurlijk ook in resultaten worden vertaald. En dus kan je ook bij Soul for Sale terecht voor sales management van je team. En ze gaan het nog leuk vinden ook.

»Wie is Soul For Sale?