Getuigenissen van klanten

Andy Vlaeminck heeft met zijn ondersteuning de afdeling snel een nieuwe dynamiek kunnen geven, mensgericht en met snel concrete resultaten.

Jeroen Overstijns, Business Unit Manager Internet - Sanoma Magazines Belgium


Meer getuigenissen

Wat doet Soul for Sale?

Met Soul for Sale help ik organisaties en bedrijven hun verhaal, dienst, idee of product beter verkopen. Met observatie, persoonlijke en groepsgesprekken en brainstormings brengen we pijnpunten in jouw sales verhaal en jouw sales team in beeld. We bepalen samen de doelstellingen voor de training of coaching en houden daarbij rekening met de objectieven van het bedrijf en de mogelijkheden van het team. We selecteren methodiek en techniek in functie van die doelstellingen.

Ik train het verkoopteam in korte en praktische sessies. Dat kan op basis van kant-en-klare workshops of op maat. En omdat verkopen een voortdurend veranderend proces is, zorgen ik ook voor persoonlijke coaching. Ik ondersteun mijn klanten ook bij het uitschrijven en de implementatie van de verkoopstrategie. Ik leg daarbij vooral de klemtoon op de juiste attitude bij de verkopers, het begrijpen van de klant of doelgroep en het perfect op elkaar afstemmen van sales en marketing.

Voor communicatiespecialisten en reclamemakers, vertaal ik een opvallende en doeltreffende campagne naar een sterk en bruikbaar verkoopsverhaal. Je kan me ook inschakelen voor interim sales & marketing management.

»Wat heb je er aan?