Getuigenissen van klanten

"Met heel veel 'goesting' heb ik de zaal verlaten."

Vera Calders, lector - Artesis Hogeschool Antwerpen

Meer getuigenissen

Wat heb jij er aan?

De klassieke boost van energie en motivatie na workshops en trainingsessies ebt heel vaak snel weg. Ik garandeer je een blijvend effect. De verandering die we samen realiseren is permanent.

Ik houd het niet alleen bij het aanleren van technieken. Ik graaf dieper en verander de basisattitude van de deelnemers. Ik zorg er uiteraard voor dat jouw team anders en beter kan werken. Maar ik zorg vooral dat ze het ook echt willen.

Met Soul for Sale  schrijf ik je een sterk verkoopsverhaal dat perfect is afgestemd op de doelstellingen van je bedrijf, de behoeften van je doelgroepen en de mogelijkheden van je verkoopteam.

Dat team zit dan goed genoeg in zijn vel om de nodige risico’s te nemen, blijvende relaties uit te bouwen met tevreden klanten en om sterke groei te genereren.

Je team zal ook begrijpen hoe ze bij de klant kunnen zorgen voor de ultieme “brand experience”. En zo versterken ze de inspanningen die je levert met reclame en marketing.

En met tijdelijk sales management kunnen we je team doen schakelen naar een hogere versnelling of hen nieuwe richtingen insturen.

»Wie is Soul for Sale?