Cases en Projecten

Sanoma Internet

Sanoma Magazines Belgium is één van de grootste uitgeverijen in België. Humo, Flair en LIbelle zijn enkele van de bekendste van...

Lees de volledige case

Neem contact
met me op

Andy Vlaeminck

tel +32 (0)473 66 12 25

Klanten aan het woord ...

"De presentatie was top ! Goed gebracht en een aantal dingen blootgelegd waar we ons allemaal wel eens aan bezondigen !  De collega's spreken mekaar nu aan met als eerste vraag: "...en hoe is het met de hond"? Dus het heeft wel iets teweeg gebracht. En zelfs op zaterdagmorgen antwoorden we binnen de 3 uur ! grin"

Evelien Van Hoecke
Partner - Retail Services - Cushman & Wakefield

"Voor mij was het een zeer geslaagde dag. Zeker omdat ik nu reeds een aantal antwoorden heb op punten waar ik mee worstelde."

 

"De gierende zenuwen en het ongemak hebben snel plaats gemaakt voor wild enthousiasme en honger naar meer."

 

"Ik vond het zeer interessant en inspirerend."

 

"Bedankt voor de fijne en leerrijke dag. Het was een hele opluchting om te horen dat je een grote hond mag zijn in plaats van een kleine in verkoop. En vooral jezelf blijven."

 

"Ondertussen heb ik je tips al kunnen toepassen."

 

"Het was voor mij bijzonder interessant vandaag. Ik heb echt een aantal tips & tricks opgestoken."

reacties van deelnemers aan de Sales School
-

“Het is de beste en plezantste voorstelling over verkopen die ik in mijn lange carrière meegemaakt heb."

Marc Van Eetvelde
Customer Operations Officer - New Horizons Vlaanderen

Al enkele jaren is Andy een vaste waarde als gastspreker binnen mijn vak "Marketing" voor de studenten TEW en Handelsingenieur van de Universiteit Gent. Zijn begeesterende stijl en zijn ad rem observaties bieden de studenten telkens opnieuw waardevolle inzichten voor hun latere beroepsleven.

Prof. Dr. Dirk Van den Poel
hoogleraar marketingmodellering - Universiteit Gent

Inspirerend wat ik daarstraks heb gehoord ! Met een afwachtende houding zat ik te wachten op wat u zou vertellen tijdens uw sessie op de B2B Days. Met heel veel "goesting" heb ik de zaal verlaten.

Vera Calders
lector - Artesis Hogeschool Antwerpen

Andy geeft op een natuurlijke en ongedwongen stijl aan waar de ziel van de verkoop ligt. Met zeer leuke anekdotes en herkenbare situatieschetsen flitst de sessie van Andy voorbij. Het was voor mij de beste en grappigste salespresentatie van de laatste jaren.

Dieter Wilssens
project coordinator - Fairtec nv

Dit project was nooit gelukt zonder jouw harde werk en organisatietalent.

Nicole Vanderlinden
Human Resources Manager - Sanoma Magazines

Je hebt ons verrast met tips & tricks. Je hebt ons geprovoceerd en doen nadenken over hoe we onszelf en ons bedrijf positioneren.

Mick Van Den Broecke
managing partner - DVN

Andy is truly one of those great sales people that does make a  difference. A great and dynamic personality that I absolutely enjoyed!

Horst Zsifkovits
VP Sales - Getty Images

Van onze eerste ervaring met de coaching door Andy Vlaeminck hebben we bij Van Hees een positieve indruk     overgehouden. Zijn credo’s “plezier hebben aan verkopen” en “you scratch my back, I’ll scratch yours” maken wel degelijk iets los. Zelfs bij doorwinterde sales reps.

Mark Cardon
Algemeen Directeur - Van Hees Benelux


Sanoma wil ook voor internet sales een praktische aanpak. De resultaten over drie jaar zijn belangrijk, maar nu is nog belangrijker. Andy Vlaeminck heeft met zijn ondersteuning de afdeling snel een nieuwe dynamiek kunnen geven, mensgericht en met snel concrete resultaten.

Jeroen Overstijns
Business Unit Manager Internet - Sanoma Magazines Belgium


De sales workshop die we onlangs hebben gevolgd bij Andy Vlaeminck heeft ons een andere kijk gegeven op onze sales aanpak en onze omgang met onze klanten en prospecten. Andy heeft ons op bepaalde punten onszelf doen tegenkomen. Meer dan zijn euro’s waard om je sales aanpak en organisatie eens goed onder de loep te nemen, te verbeteren of te fine tunen!

Serge Roofthooft
Managing Director - Clear Finance